Abonnementen

Wat houd een abonnement in?

 

U kiest een bedrag wat u per week wil besteden aan uw groente en/of fruit. Hierna gaan wij in overleg met u wat u graag wil of juist niet. Denk hierbij ook aan een eventuele allergie. Ook kiezen we in overleg op welke dag u uw producten geleverd krijgt*. 

U kan kiezen voor een fruitdoos een groentedoos of juist een combinatie van beide. Hiermee kunnen we vele kanten op.

Heeft u gekozen voor een abonnement dan betaald u geen bezorg kosten, een leuke extra meevaller van €2,- per week. Wij bezorgen 45 weken per jaar en zullen ruim van tevoren aangeven wanneer wij niet komen, natuurlijk kunt u ook gewoon aangeven wanneer u op vakantie bent, en zodra dat zo is betaald u natuurlijk geen abonnement kosten.

 

Ook kiezen we in overleg op welke dag u uw producten geleverd krijgt, wel houden wij een slag om de arm door 2 opeenvolgende dagen te kiezen. 1 week van tevoren melden wij welke dag we komen.

 

Abonnementen kunnen per maand opgezegd worden.

 

Bij de fruit abonnementen staat portie, dit is omdat wij een bak aardbeien, een ananas of bijvoorbeeld meloenen anders berekenen dat een appel of een mandarijn.

Kies hieronder uw abonnement.

fruit abonnement

Wij bieden standaard 3 verschillende abonnementen. Uiteraard zijn kan er ook een abonnement op maat gemaakt worden.

wij rekenen in porties, dat betekent ook dat bijvoorbeeld een Ananas, meloen of papaya voor meer dan 1 portie staat, dit is afhankelijk van de grote.

€ 9,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

groente abonnement

Onze groente abonnementen gaan per aantal product soorten. Hierin wordt wel gekeken naar wat redelijkerwijs een portie is. 1 aardappel of 1 tomaat is natuurlijk niet realistisch.

€ 8,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

groente en fruit abonnementen

De combi dozen worden samengesteld uit groente en fruit. 

pakket 1 is 30/35 fruit en 5 groente

pakket 2 36/45 fruit en 6 groente

pakket 3 45/55 fruit en 7 groente

€ 16,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1